Prikaz vseh 5 rezultatov

Akcija!

HUSQVARNA KLIPPO LB 548S e

1,080.00 972.00 z DDV

KLIPPO LB 548S e, kompaktna in namenska kosilnica BioClip® s pogonom na sprednja kolesa za komercialno uporabo. Zaradi standardne velikosti kosišča 48 cm je popolna rešitev za zapletene in ozke površine ali kot dopolnilno orodje za obrezovanje z kosilnice s pogonom ali robotskimi kosilnicami. Model je izdelan na zelo priljubljeni platformi KLIPPO, ki je znana po izjemni vzdržljivosti in zanesljivem delovanju. Opremljena je z visokozmogljivim motorjem Honda GCV z enostavnim zagonom, palube iz litega aluminija ter ergonomskim stransko nastavljivim in učinkovitim protivibracijskim sistemom ročajev, s katerimi model izpolnjuje zahteve standarda A(8) EN836. Serija KLIPPO LB 500, komercialni modeli z izjemno zmogljivostjo in vzdržljivostjo za dolgoročno razmerje.

Ni na zalogi

Husqvarna LB 256SP

639.00 z DDV

Husqvarna LB 256SP je robustna samohodna kosilnica z visoko zmogljivostjo, zasnovana za domačo rabo. Ima enostaven zagon motorja Husqvarna, pogon na zadnja kolesa pa zagotavlja odličen oprijem. Opremljen s širokim, robustnim jeklenim pokrovom in možnostjo bočnega praznjenja. Ergonomsko in enostavno zložljivo krmilo in enostavna nastavitev višine košnje poenostavijo vsako košnjo.

Akcija!

HUSQVARNA LC 356VP

769.00 699.00 z DDV

Husqvarna LC 356VP je robustna, visoko zmogljiva vrtna kosilnica, z variabilnim pogonom na zadnja kolesa in OHC motorjem, ki je lahek za zagon, primerna za večje vrtove. Robustno jekleno kosišče z veliko delovno širino. Košnja s pobiranjem, mulčenjem ali stranskim izmetom je del standardne opreme. Ergonomsko oblikovan in zložljiv ročaj in enostavna nastavitev višini košnje. Velika košara, ki jo lahko poleg pobiranja trave uporabljate tudi za pobiranje listja, da bodo površine vedno izgledale čiste in profesionalno pokošene.

Akcija!

VRTNA KOSILNICA HUSQVARNA LC 151S

585.00 526.00 z DDV
TipMotorna kosilnica
Proizvajalec motorjaHusqvarna HS 166A
Prostornina valja166 cm³
Moč motorja2.7 kW
Neto moč pri določenih o/min2.7 kW @ 2800 o/min
Širina košnje51 cm
Višina košnje (min. – max.)25 – 75 mm
Stopnje nastavitve višine7
Zbirna košara65 L
Material kosiščaJeklo
Pogonski sistemSamohodna, ena hitrost
Način košnjePobiranje (s košem) / stranski izmet / BioClip®
Teža32.3 kg
Akcija!

VRTNA KOSILNICA HUSQVARNA LC 353 AWD

879.00 799.00 z DDV

NA ZALOGI ZA TAKOJŠNJO IZDOBAVO! Robustna in visoko učinkovita vrtna kosilnica s pogonom na vsa kolesa. Optimalna izbira za večje razgibane hribovite vrtove z večjimi nakloni in pa tudi za redkeje košene in slabše vzdrževane površine z višjo travo. Robustno ohišje iz jeklene pločevine in zmgljiv OHC motor. Ta kosilnica omogoča tri načine košnje (pobiranje, mulčenje in zadnji izmet) standardno.